Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast administratiekantoor met ruime ervaring op het gebied van het verzorgen van uw gehele administratie. Wij kunnen u een complete ondersteuning aanbieden op zowel administratief als fiscaal gebied. Hierdoor kunt u kostbare tijd besparen en u richten op de kernactiviteiten van uw onderneming.
Het uit handen geven van al uw vertrouwelijke informatie is bij ons in goede handen. Discretie is bij ons gewaarborgd.Zoals u als ondernemer graag kwaliteit wilt leveren aan uw klanten, is ook dat ons doel! Het tijdig aanleveren van de voor u van belang zijnde financiële gegevens vinden wij belangrijk. Hierdoor kunt u door middel van het op laten stellen van tussentijdse cijfers vlot inzicht krijgen in uw financiële positie en kunt u hier zonodig tijdig op inspelen.
Door direct en persoonlijk contact met u te onderhouden kunnen wij u tevens voorzien van adviezen en fiscale wijzigingen welke voor u van groot belang kunnen zijn.

Omdat wij een klein kantoor zijn en vanuit huis werken, zonder overig personeel, kunnen wij u gunstige tarieven bieden. Ook is het mogelijk om vaste prijsafspraken te maken zodat u weet waar u aan toe bent.